top of page
BBQ
Logo Traiteur Coppey

BARBECUE

Download hier reeds enkele mogelijkheden en

Van 12 tot 800 personen

Een barbecue valt bij iedereen in de smaak. Van veggie tot omnivoor, iedereen vindt er zijn gading. Traiteur Coppey verzorgt uw bedrijfsbarbecue voor kleine of grote groepen. Onze capaciteit voor een bedrijfsbarbecue gaat tot 800 personen. 

Kies uw gewenste formule

Voor zijn barbecues heeft Traiteur Coppey vier verschillende formules ontwikkeld, aangepast aan elk budget of type groep. U kunt de barbecue desgewenst laten voorafgaan door een kleine receptie, waar een paar hapjes worden geserveerd. Een dessertbuffet valt ook steeds in de smaak bij klanten en medewerkers. Wij werken steeds met mooie producten en kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Een varkentje aan het spit, tournedos of eendenborst, Traiteur Coppey biedt het allemaal aan.

U kunt kiezen tussen fijne visbereidingen of vlees, en uiteraard is een combinatie van de twee ook steeds mogelijk. Hapjes kunnen ook worden bereid op de barbecue voor een totaalbeleving. Alles wordt bereid op gasbarbecues. Dit is een bewuste keuze. Op die manier kunnen wij namelijk grote groepen vlot bedienen en een stabiele kwaliteit bieden. Geen lange wachtrijen maar iedereen krijgt tijdig een lekker stukje vlees of vis..
 

Kippenvleugels op BBQ
Barbecue vlees

Is uw bedrijfsfeest een rechtstaand evenement? Dan suggereren we om al het lekkers te combineren met een broodje. Wij voorzien voldoende receptietafels zodat iedereen comfortabel kan eten. Ook voor zittende personeelsfeesten kan een barbecue een makkelijke formule zijn. Uw medewerkers kiezen zelf wat ze eten en hoeveel ze aanschuiven aan de BBQ

Logo Traiteur Coppey
Uitgebreide saladbar

Uitgebreide saladebar

Afhankelijk van het aantal deelnemers voorzien we één tot tien saladebars. Hier zijn ook broodjes te vinden, koude aardappelbereidingen of pastasalades. Uw personeel kan kiezen uit een diversiteit aan sausjes om het barbecuefeest compleet te maken.

Een unieke barbecue als personeelsfeest? Dan doet u beroep op een specialist als Traiteur Coppey uit Anderlecht (Brussel).

bottom of page