top of page
Logo traiteur Coppey

Download hier reeds enkele mogelijkheden en

FEESTEN VOOR ONZE PARTICULIERE KLANTEN

Een onvergetelijke dag

Traiteur Coppey heeft het geluk om elke dag opnieuw unieke evenementen te mogen organiseren voor haar klanten. Onze cateringservice is gegroeid uit een passie voor lekker eten, feesten en dienstverlening. Zelfs na meer dan 30 jaar genieten we er nog steeds van als wij onze klanten een onvergetelijke dag kunnen bieden. Ons deskundige team van chefs, souschefs en bedienend personeel werkt altijd met de glimlach om uw feest perfect te doen slagen.

Trouwfeest catering Traiteur Coppey

Particuliere feesten

Wij organiseren hoofdzakelijk festiviteiten voor bedrijven, maar we vergeten niet dat ook onze particuliere klanten mooie dingen hebben te vieren. Traiteur Coppey verzorgde doorheen de jaren al talloze prachtige feesten zoals:

  • trouwfeest

  • communiefeest

  • lentefeest

  • afstudeerfeest

  • sweet 16

  • verjaardagsfeesten
     

Voor ons is het belangrijk dat ook u als organisator geniet van uw eigen feest, samen met uw gasten. Daarom neemt u ook een traiteur onder de arm: wij nemen uw zorgen weg, richten de locatie in, helpen u een menu of formule samen te stellen en maken er een onvergetelijke ervaring van.

Feest met vrienden en catering

Van droom naar realiteit

Traiteur Coppey wil niet zomaar de dertiende uit het dozijn zijn. Wij durven experimenteren en meestappen in gewaagde ideeën van onze klanten. U viert maar één keer uw huwelijk of 50e verjaardag, en daarom mag dit ook een uniek evenement zijn. U vertelt ons uw grootste droom en wij helpen die verwezenlijken. Voor Traiteur Coppey is zelfs de sky niet de limit.

uniek event door Traiteur Coppey

Uw trouwfeest, verjaardagsfeest of communie laten organiseren door een traiteur met ervaring? Neem dan vandaag contact op met Traiteur Coppey uit Anderlecht.

bottom of page