top of page
Logo Traiteur Coppey

EEN VOLMAAKT BEDRIJFSFEEST

Download hier reeds enkele mogelijkheden en

Verzorging van dagelijkse catering

Traiteur Coppey organiseert niet elke dag een knaller van een feest. Wij bieden echter erg veel ondersteuning aan bedrijven op vlak van dagelijkse catering. U geeft bijvoorbeeld een opleiding voor uw medewerkers of hebt een lange dag vol vergaderingen of een seminarie voor de boeg. Voor dit soort activiteiten levert Traiteur Coppey een uitgebreid gamma aan lekkers en versnaperingen op de locatie die u wenst.

Catering op bedrijfslocatie
Lunch tijdens vergadering

Een aantal mogelijkheden voor uw dagelijkse of periodieke evenementen:

  • Ontbijtbuffet met warme dranken en lichte maaltijden

  • Lunch, koud of warm, buffet met of zonder bediening

  • Koffie en thee voor tijdens de pauze, eventueel met zoete versnaperingen

  • Verpakte lunch die kan worden meegenomen

  • Broodjesmanden of buffet

Unieke bedrijfsfeesten en events

Uw werknemers of klanten bedanken voor vele jaren van trouwe samenwerking? Dat kan met een onvergetelijk bedrijfsevenement, georganiseerd door Traiteur Coppey. Van walking dinner tot diverse streetfoodstandjes, een uitgebreid buffet met bediening, cocktailfeest of barbecue, wij komen op de locatie die u wenst en maken er een onnavolgbare ervaring van. Geen voorstel is ons te gek.

 

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in de sector van de catering en organisatie van feesten putten wij uit een bron van ideeën en creëren een uniek moment voor uw personeelsfeest.

auto event
avondfeest

De perfecte locatie zoeken

Indien u nog geen locatie of zaal hebt voor uw evenementen, dan kunnen wij een aantal van onze trouwe partners voorstellen. Dankzij vele jaren ervaring kan Traiteur Coppey u de juiste suggesties doen voor uw specifieke bedrijfsfeest. Wij werken nauw samen met eventlocaties in Brussel en ver daarbuiten. 

Traiteur Coppey op locatie

Wilt u ontdekken wat Traiteur Coppey voor uw bedrijfsfeest kan betekenen? Neem een kijkje naar onze mogelijkheden of leg meteen een kennismakende afspraak vast.

bottom of page