top of page
Traiteur Coppey leveren op locatie
Logo Traiteur Coppey

LEVERINGEN OP LOCATIE

Download hier reeds enkele mogelijkheden en

Catering geleverd bij uw bedrijf

Na een ochtend vergaderen is het comfortabel om even tot rust te komen tijdens de lunch. Het biedt mogelijkheden om even te praten met uw medewerkers of klanten en de zee aan informatie te ordenen in uw hoofd. Traiteur Coppey verzorgt leveringen van ontbijten, lunch of koffiepauze voor al uw in-house activiteiten.

Diversiteit aan mogelijkheden

Wij gaan verder dan het klassieke broodje met kaas of kip met curry, maar bieden vernieuwende smaken en verrassende combinaties aan. U kunt ook kiezen voor voorverpakte lunches, makkelijk weer mee te nemen in de vergaderzaal. Wij voorzien u van broodjesmanden of broodjesbuffetten in alle maten en gewichten, voor kleine vergaderingen tot grote seminaries.

Voor de koffiepauze leveren wij een diversiteit aan koffie, thee, koude dranken of verse biologische vruchtensappen. De koffiebreak kan indien gewenst gepaard gaan met lekkere zoetigheden, op maat van uw evenement.
 
Wenst u graag beroep te doen op onze medewerkers voor de bediening of kiest u enkel voor de levering van de maaltijden? Alles is bespreekbaar met Traiteur Coppey.

Maaltijdlevering Vlees, aardappelen en groenten
Verpakte maaltijd met scampi en pasta
Broodjes
Logo Traiteur Coppey
Verpakkingen met klaargemaakt eten door Traiteur Coppey

Discrete en professionele cateraar

Traiteur Coppey werkt al meer dan 30 jaar in de wereld van bedrijfsevenementen, catering en traiteurdienst met levering. Wij weten dat discretie erg belangrijk is. Onze medewerkers verzorgen uw evenement, steeds met een professionele houding en de nodige bescheidenheid. Op die manier kunt u uw focus houden op wat belangrijk is, Traiteur Coppey zorgt voor de rest.

Bestel vandaag uw lunch, broodjesbuffet of koffiepauze bij Traiteur Coppey uit Anderlecht (Brussel). Wij verzorgen elk evenement, klein of groot, tot in de puntjes.

bottom of page