top of page
Feestzaal voor trouw
Logo Traiteur Coppey

ZALEN EN EVENTLOCATIES

Download hier reeds enkele mogelijkheden en

Vertrouwde partners

Wilt u uw bedrijfsevenement op een externe locatie laten doorgaan, maar u heeft weinig inspiratie, laat u dan helpen door Traiteur Coppey uit Anderlecht. Wij werken al vele jaren samen met verschillende mooie zalen en evenementlocaties. Wij voorzien de catering en onze vertrouwde partners zorgen voor een mooie gelegenheid waar u uw unieke event kunt laten doorgaan. 

Traiteur Coppey voorziet uw event van de nodige materialen

Wij beschikken zelf over alle nodige materialen om een feest op een externe plek te organiseren. Van design receptietafels tot stoelen, een mobiele keuken en buffettafels, wij willen uw evenement tot in de puntjes verzorgen en brengen graag onze materialen mee. Wij verzorgen de logistiek en werken hoofdzakelijk in Brussel en de rand, maar gaan voor onze klanten ook naar prachtige locaties, overal in ons land.

Klaarzetten van Tafels en stoelen voor feest door Traiteur Coppey
Keuken Traiteur Coppey op locatie

Locatie zonder traiteur

Wanneer u zelf de perfecte feestzaal hebt gevonden voor uw trouwfeest, receptie of communie, maar er geen catering aanwezig is, dan staat Traiteur Coppey u graag bij. Voor ons is het fijn om in een diversiteit aan omgevingen te werken en we leren graag nieuwe plekken kennen. Uw geluk en het welslagen van uw feest is onze prioriteit. Samen met uw gekozen feestlocatie zorgt Traiteur Coppey voor een uniek feest.

U wilt een prachtig feest organiseren maar weet niet waar te beginnen? Contacteer Traiteur Coppey, wij helpen u aan een prachtige locatie en perfecte catering.

bottom of page