top of page
Audience
Logo Traiteur Coppey

SEMINARIE

Download hier reeds enkele mogelijkheden en

Aangename pauze

Tijdens een seminarie, opleiding of dag vol vergaderingen doet het deugd om even op te laden bij een heerlijke koffie of gezonde lunch. Traiteur Coppey verzorgt de catering van uw seminarie van a tot z. Wenst u de dag vroeg aan te vatten met een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat alle genodigden elkaar informeel leren kennen? Of biedt u graag een vlotte lunch aan uw medewerkers, zodat ze weer de nodige energie hebben voor de rest van de dag? Traiteur Coppey suggereert oplossingen op maat van uw evenement.

Een aantal mogelijkheden voor die drukke seminariedagen zijn:

  • Alle soorten buffetten: van ontbijt, lunch tot avondmaal, met of zonder bediening

  • Meeneemlunch: uw gasten kiezen een voorverpakte lunch om mee te nemen naar een gewenste locatie

  • Koffie en thee voor tijdens de pauze: eventueel met zoete versnaperingen

  • Broodjes: individueel verpakt, via buffetvorm, gepresenteerd in manden of bediend door onze medewerkers

Eén partner voor al uw seminaries

Traiteur Coppey begrijpt zijn klanten dankzij meer dan 30 jaar ervaring in de sector van de bedrijfsevenementen, catering voor seminaries of vergaderingen. Wij helpen bepalen hoeveel hapjes, broodjes of drank er moet voorzien worden voor uw medewerkers. Afhankelijk van het seminarie, het type opleiding of vergadering die u gepland hebt, kan dit verschillen. Een dag vol activiteiten vraagt een stevigere lunch dan een vorming waar de geest fris moet blijven.

seminarie
Logo Traiteur Coppey
Biertasting

Nakaarten bij een cocktail

Na afloop van een seminarie kan het soms interessant zijn om ook even informeel een glas met collega's of klanten te drinken. Traiteur Coppey voorziet desgewenst in een drink, bijvoorbeeld in de vorm van een cocktailfeestje, een biertasting of event naar keuze. Wij schenken mousserende wijn, frisse cocktails en mocktails, biosappen of drank naar keuze, gecombineerd met een hapje, borrelplank of rauwkostschotel. De ideale manier om een stevige dag vergaderen af te sluiten.

De catering van uw seminarie plannen met Traiteur Coppey?
Neem vandaag nog contact op en wij organiseren voor u een mooie dag.

bottom of page