top of page
Walking dinner
Logo Traiteur Coppey

WALKING DINNER

Download hier reeds enkele mogelijkheden en

Verrassende catering voor personeelsfeest

Na een zware dag opleiding of een jaar waarin het bedrijf hard heeft gewerkt om zijn vooropgestelde cijfers te behalen, is het fijn om de medewerkers te bedanken met een verzorgd personeelsfeest. Traiteur Coppey uit Brussel specialiseert zich in catering voor bedrijfsevents en helpt u bij de organisatie van een onvergetelijk evenement.

Diversiteit van een walking dinner

Met een walking dinner kunt u echt alle kanten uit. Gerechtjes kunnen bereid worden tussen de genodigden, zo wordt het presenteren van al dat lekkers ook een onderdeel van het entertainment. Er kan gekozen worden voor een diversiteit aan streetfoodstandjes op verschillende afhaalpunten of hapjes kunnen direct worden bediend door ons team.


Het klassieke buffet blijft een sterkhouder op walking dinners en bedrijfsfeesten. U kiest zelf het budget per persoon en wij stellen een assortiment van vlotte of gastronomische hapjes voor. Traiteur Coppey biedt een diversiteit aan koude en warme bereidingen aan. Hierbij houden wij ook rekening met specifieke voorkeuren, zoals vegan of glutenvrij, zodat elke genodigde zijn gading vindt.

Inschenken van cava
Streetfood op tuinfeest
Logo Traiteur Coppey
Gespecialiseerd team van traiteur Coppey

Gespecialiseerd team

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller durft Traiteur Coppey zich een specialist op het vlak van catering voor bedrijfsevents noemen. Wij werken samen met lokale leveranciers die ons van seizoensgebonden producten voorzien zodat wij heerlijke gerechten met een kleine ecologische voetafdruk kunnen presenteren. Het organiseren van events zit ons in het bloed en ons gemotiveerde team geeft steeds het beste van zichzelf om u en uw medewerkers een prachtervaring te bieden.

walking dinner traiteur Coppey

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd cateraar voor uw walking dinner? Neem dan snel contact op met Traiteur Coppey uit Brussel voor een onvergetelijke ervaring.

bottom of page