top of page
champagne glazen
Logo Traiteur Coppey

COCKTAILS & RECEPTIES

Download hier reeds enkele mogelijkheden en

Stijlvol personeelsfeest

Uw medewerkers bedanken voor een jaar hard werken, dat doet u met een bedrijfsfeest georganiseerd met de hulp van Traiteur Coppey uit Brussel. Wij organiseren stijlvolle personeelsfeesten binnen elk budget. Een cocktailfeestje heeft altijd erg veel succes. Uw collega's kunnen zich ontspannen na een drukke werkweek en het is het ideale moment om even bij te praten op een gemoedelijke manier buiten het kantoor.

Breed assortiment dranken en hapjes

Traiteur Coppey voorziet uw cocktailfeest van een ruime keuze aan dranken. We maken lekkere cocktails en mocktails, serveren een eigen unieke mousserende wijn en werken samen met kleine brouwerijen die hun eigen bier brouwen. Daarnaast presenteren we de heerlijke biologische vruchtensappen van Pajottenlander of gearomatiseerd water voor wie nog met de auto moet rijden.

Ook op het vlak van hapjes biedt Traiteur Coppey een uitgebreid assortiment van cocktailhapjes voor uw receptie. Warm of koud, steeds bereid met lokale ingrediënten en met een voorkeur voor seizoensgebonden producten. Ook bieden wij rauwkostplanken met dipsausjes aan, een ruime keuze aan tapas, tapenade met broodstengels of hapklaar fingerfood. 

Spaanse Tapas
Bier proeverijen
Broodstengels met ham en kaas
Logo Traiteur Coppey
Toogmedewerkers van Traiteur Coppey

Verschillende formules

U kunt kiezen voor verschillende formules voor uw bedrijfsfeest. Traiteur Coppey beschikt over een professioneel team van vaste medewerkers, jobstudenten en flexijobbers. Zo voorzien wij elk evenement van voldoende medewerkers. Wenst u dus dat wij alle hapjes rondbrengen in de zaal tot bij uw gasten of wilt u graag een buffet met bediening of streetfoodstandjes, dan hebben wij daar steeds de juiste mensen voor. Wij voorzien ook de nodige receptietafels met modern design of alle benodigdheden voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Contacteer ons vandaag nog voor de organisatie van uw cocktailfeest of receptie. Traiteur Coppey bespreekt graag alle mogelijkheden voor een onnavolgbare ervaring.

bottom of page